Sneijder bliver legendariske hollandske
نوشته شده توسط : xshufeel2

Sneijder 33-årige fødselsdag, Og han også fødselsdag i dag for at oprette en post. 131 gange optrædener, Beyond Edwin van der Sar, Han blev den Fodboldtrøjer Holland landshold historie den mest udjævnede spiller. Edwin van der Sar udseende rekord, Det blev oprettet i 2008, Han afsluttede de første 130 landshold optrædener.

Sneijder i det hollandske hold lavet en masse resultater, Siden 2003, Han spillede for det hollandske landshold, Han vandt VM i 2010 runner-up, 2014 VM tredjepladsen, Ved VM i 2010, Han vandt sølv Ball Award og kobber støvler Award, I 2010, Kan ikke deltage i VM er hans største beklagelse. Det år førte Inter Milan vandt mesterskabet, Og hjalp det hollandske hold vandt VM runner-up, Han var blevet betragtet som en Golden Globe, Men desværre fik han ikke få.

I dag hollandsk fodbold, Rusland at komme ind i VM udsigterne er ikke optimistisk. Ikke meget ung Sneijder og Robben Fodboldtrøjer, På dette kritiske tidspunkt, Men også stå op til at bære bjælken, De understøtter også den hollandske fodbold.

Selvom alderen stiger, Og ud af mainstream fodbold, Men Sneijder er hollandsk fodbold leder.





:: بازدید از این مطلب : 34
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 خرداد 1396 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: